niedziela, 12 lutego 2012

34


kawałek sernika na biszkopcie z galaretką, wafel ryżowy z masłem orzechowym, jabłko ( brak zdj)

13 komentarzy:

  1. Oj, nie przepadam za waflami ryżowymi. Dla mnie to jak styropian, a na dodatek nic pożywnego, zero jakichkolwiek wartości odżywczych. Chociaż nie powinnam się chyba na ten temat wypowiadać, bo jadałam je kiedyś, i owszem.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. A właśnie, że zdrowe, lekkostrawne, bez sztucznych wypełniaczy. Z masłem orzechowym jeszcze nie próbowałam, ale polecała mi takie ostatnio przyjaciółka. Tylko masełka 2-3 razy więcej ;)

      Usuń
    2. Wafle z masłem orzechowym smakują obłędnie! ; )

      Usuń
  2. Ja za to wafle ryżowe uwielbiam, a z masłem orzechowym nigdy nie próbowałam. Czas najwyższy :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Pysznie, ale jak dla mnie za mało. ;c

    OdpowiedzUsuń
  4. Wafle są, masło orzechowe również :) Trzeba wypróbować! Zastanawiam się jak długo po otwarciu można takie masło przechowywać w lodówce?:> :)

    OdpowiedzUsuń
  5. uwielbiam sernik! zapraszam do mnie.;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Przypomniałaś mi o serniku na zimno ! Ostatnio go jadłam w wakacje :O
    Kocham wafle ryżowe, zwłaszcza świeże, chrupiące...mniam :)

    OdpowiedzUsuń
  7. Ja tam wafle lubię zjeść nawet jako przekąskę. Nie rozumiem tylko jak mogłam jeść chlebki typu Wasa...
    Będzie przepis na serniczek? Wygląda rewelacyjnie! :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Skromnie, ale serniczek ciekawy. :)

    OdpowiedzUsuń
  9. wafle są mega, zawsze się nimi najem jak mam głoda :D

    OdpowiedzUsuń
  10. zrobiłam się głodna;p
    Sernik to najlepsze ciasto na ziemi, ale nie cierpię galaretki ;p

    OdpowiedzUsuń