niedziela, 4 grudnia 2011

13


płatki ryżowe z serkiem wiejskim i dżemem truskawkowym

7 komentarzy:

  1. Muszę wrócić do ryżowych, bo ostatnio je trochę zaniedbałam. Świetnie podane :)

    OdpowiedzUsuń
  2. nigdy nie jadłam ryżowych.muszę kiedyś spróbowaćxp

    OdpowiedzUsuń
  3. Dość luźny ten dżem. :D
    Ale pycha. :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Prosty i niezawodny zestaw :)

    OdpowiedzUsuń
  5. A dziękuję ^^ cieszę się, że nowy aranż przypadł do gustu ;D

    A masz już jakąś uczelnie i kierunek na uwadze ? ^^

    OdpowiedzUsuń
  6. To życzę Ci kochana powodzenia i determinacji w osiągnięciu marzeń ^^

    Ja studiuję na Uniwersytecie Szczecińskim kierunek : Zdrowie Publiczne ; specjalność: promocja zdrowia .

    OdpowiedzUsuń